Werkzaamheden

 

 

EMIGRATIE.

Het moment is daar, een nieuw hoofdstuk in het leven. De emigratie is aangebroken. Bij een emigratie is het natuurlijk wenselijk dat de woning opgeleverd gaat worden voor verkoop of verhuur. Wij verzorgen het ontruimen, vervoeren en (eventuele) opslag van uw goederen. Ook is het bij ons mogelijk om uw goederen naar uw nieuwe levensbestemming te vervoeren.

 

FAILLISSEMENT.

Ondanks de onwenselijke situatie van een faillissement zullen er toch zaken afgehandeld moeten worden. Bij het ontruimen na een faillissement komen wij naar voren als eventuele opkopende partij van de inboedel of als verhuizende partij voor de opkopende partij.

 

OVERLIJDEN.

Na het overlijden van een familielid, vriend of cliënt komen er veel zaken op uw af. Dit kan voor een hoop stress en onnodige problemen zorgen. Neem daarom een geschikte, vakkundige partij in de arm voor de ontruiming van de woning. Wij verzorgen elke stap van het ontruimingsproces en ontzorgen u hiermee van één van de vele kwesties.

 

OPENBARE VERKOOP.

Bij een executieveiling moet een woning c.q. bedrijfspand leeg en fris opgeleverd worden voor de verkoop. Wij verzorgen hierbij de ontruiming, strippen van eventuele vloeren, kleine reparaties aan muren en algemene schoonmaakwerkzaamheden.

 

ECHTSCHEIDING.

Om de druk van een echtscheiding niet te groot te maken is het in veel gevallen verstandig om de kwestie van de inboedel over te laten aan vakkundige ontruimers/verhuizers. Wij ontzorgen u met betrekking tot de inventarisatie van de (te verdelen) goederen,  het ontruimen van deze goederen en transport naar de nieuwe bestemming.

 

VERHUIZING.

Het gemak van een uitbesteding bij een verhuizing is ongekend. U hoeft zelf nergens achteraan, op een eerste gesprek en sleuteloverhandiging na. Alle andere werkzaamheden zullen door ons worden uitgevoerd. Wij ontzorgen u van verplaatsing, transport en (eventuele) opslag van de goederen van uw oude woning c.q. bedrijfspand to aan uw nieuwe woning c.q. bedrijfspand.