Werkzaamheden

Dakkapellen

Behalve een ruimtewinner is een dakkapel vaak ook een vuilvanger. Met name aan de zijkant van de dakkapel waar de zon kort of helemaal niet op staat ontstaat vaak aangroei van mos en algen. Ook de rest van de dakkapel wordt onder invloed van normale weers- en omgevingsinvloeden op den duur vies, wat niet alleen de levensduur maar ook het aangezicht niet ten goede komt. Vaak is het lastig en gevaarlijk om zelf het dak op te gaan om de dakkapel schoon te maken. Hiervoor is Robin Holt Dienstverlening een goed alternatief.

 

Vereniging van eigenaren

Trappenhuizen, liften en gallerijen zijn vaak een verzamelplaats voor stof, viezigheid en zwerfvuil. Hoe goed de bedoelingen ook zijn, niet iedere buurman of -vrouw voelt zich even verantwoordelijk voor de schoonmaak. De gedeelde ruimtes worden intensiever gebruikt dan in een rijtjeswoning en hebben dan ook meer aandacht nodig bij de schoonmaak.

 

Bedrijven

Robin Holt Dienstverlening is tevens gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfspanden, kantoorgebouwen, showrooms en winkelpanden. Een schoon gebouw draagt immers bij aan een professionele en representatieve uitstraling van uw onderneming. Een gebouw is het visitekaartje van uw organisatie waarvan de buitenzijde een belangrijk onderdeel is.

  

Dakgoten

Lekkages kunnen ontstaan op diverse plekken, zoals op het dak van een woning, garage, schuur of afdak. Daarnaast kan water dat langs de muur stroomt zich gaan nestelen achter de buitenmuur. Een slechte of verstopte regenwaterafvoer kan houtrot op allerlei plekken veroorzaken. Hierbij moet u denken aan houten kozijnen, gevelbekleding en randen waarmee daken zijn afgewerkt. Robin Holt Dienstverlening kan dit voorkomen door het schoonmaken van uw dakgoten.